Om oss

Ulf & Peter startade verksamheten på Grönfeltsgården 2004 som ett cafe, Strandcafét. Redan året efter byggdes köket om och restaurang Strandkanten öppnade i oktober 2005.

Då ägdes fastigheten av ett kommunalt bolag med 2 fastighetsägare och Karlskoga Kommun som delägare. 2012 beslutades att fastigheterna skulle sälja och i januari 2013 blev fastigheterna åter i privat ägo efter nästan 100 år.

På hösten 2014 började vi riva det gamla, slitna vandrarhemmet, tills det bara var timmerstockarna kvar, och i maj 2015 öppnade vi Hotell Grönfeltsgården med 8 rum.

Att göra

I anslutning till Grönfeltsgården


Bad
Strandbadet ligger ca 200 meter från hotellet efter strandpromenaden med totalt fyra bassänger. Två av bassängerna är 25 meter långa med 11 banor, varav en bassäng har hopptorn och en djup del. Här finns även en grund undervisningsbassäng samt en plaskbassäng för de allra minsta. Badhuset har totalt fyra omklädnings- och duschrum med en bastu i varje del. På strandbadet finns även möjlighet att träna på gymmet. Ta gärna med ett hänglås så du kan låsa in dina saker. Hänglås kan även köpas i kassan. I anslutning till Strandbadet finns friluftsbaden Näset östra och Näset västra. Kiosken är öppen på sommaren. Strandbadet, Hertig Carls Allé 46-52, 0586-612 20, Träningspasset 0586-615 58

Utegym
Ca 100 m. väster från hotellet finns ett utegym består av en grupp redskap, med riktade funktioner för allsidig träning, där kroppens samtliga muskelgrupper används. Ett utegym erbjuder träningsmöjligheter för alla, några av modulerna är även tillgänglighetsanpassade.

Minigolf
På Näset ca 400 meter väster om hotellet efter strandpromenaden, finns nyrenoverade banor att spela på till slutet av augusti. Öppet alla dagar kl 10:30-19:30. Reservation för stängning vid dåligt väder. Facebooksidan uppdateras kontinuerligt.

Tennis
Tennisbanor finns vid badhuset. Försäljning av bongar till utebanorna säljs av Bofors Tennisklubb, Intersport, Statoil vid Strömsbro och i Badhusets kassa. Pris 60 kr.

Motionsspår
Aggerudsspåret är ett motionsspår med elljus tänt till klockan 23.30. Adressen är Mistelvägen 5 och det är ca 2,5 km gångväg dit.

Läs om fler aktiviteter i Karlskoga här

Parkering

I anslutning till Grönfeltsgården finns 2 stora parkeringar för våra hotell, restaurang & konferensgäster. Parkeringen är gratis dygnet runt.

Hitta till oss